De (s)Notters

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst en daarom hebben de kinderen binnen cv Nott een eigen clubke. Een betere naam als “sNOTTers” was dan ook niet te bedenken.
Dit clubke is dan ook actief bezig het hele jaar onder aanvoering van de snottermoeders Mirella en Trudy die het hele jaar leuke dingen organiseren zoals het sinterklaasfeest, de kinderoptocht, dagje pretpark/dierentuin, knutseldagjes voor de optocht enz enz enz…..
Op deze pagina stellen houden wij u op de hoogte van het wel en wee van onze kleintjes !

Om toch wat extra geld in het laadje te brengen om met de (s)Notters leuke dingen te kunnen doen zijn de kleintjes deze zomer bezig geweest om een ECHT Oeteldonks embleem te ontwerpen. Vele creatieve en mooie ontwerpen werden ingestuurd. Voor de winnaar is er uiteraard een leuke prijs en voor iedere (s)Notter is er een leuk troostprijsje. Het winnende embleem hebben we dan ook laten maken en zal vanaf 27 Oktober tijdens de uitreiking van de Parel van Oeteldonk te koop zijn bij alle (s)Notters.

DSC03265

(‘s)Notters in Toverland

Wilt u zo’n uniek embleem? stuur even een mailtje naar snotters@cvnott.nl en het wordt geregeld dat het naar u toekomt ! Voor de kosten € 5,00 hoeft u het niet te laten !

WINNAAR (s)NOTTER EMBLEEM 2013

CHANITY KIVITS

Onderstaand de ontwerpen die werden ingeleverd.

          

          

          

         

Reacties zijn gesloten.