Het zoeklicht op…

Iedere maand richten wij de schijnwerpers op een van onze leden of iemand die betrokken is bij onze vereniging. Door het stellen van leuke en persoonlijke vragen willen wij jullie kennis laten maken met deze persoon of dingen te weten laten komen wat je nog niet wist ! Uiteraard kunnen jullie de persoon ook zelf vragen stellen of reageren. Heb je een leuk persoon die je ook weleens in het zoeklicht wil zien? Laat het ons weten en wie weet is de volgende maand uw keus aan het woord in het volgende Zoeklicht op ….?!?

Deze maand in het zoeklicht op….?!? Peter Kuys

 

Naam?  ; Peter Kuijs

Geboren ?  ; 04-03-1954

Burgerlijke staat?  ; getrouwd met Henriëtte

Woonplaats?  ; ‘s-Hertogenbosch

Hobby’s ? ;Carnavalsver. NOTT

Allereerst.. Hoe gaat het met je? ; Na een heftige periode ivm de ziekte en het overlijden van mijn moeder, gaat het nu weer redelijk met me.

Wederom teruggekeerd in het bestuur. Zin in ?: Uiteraard, het is voor mij toch weer een nieuwe uitdaging.

De NOTT is de laatste tijd een nieuwe weg ingeslagen waar jij onderdeel van uit gaat maken. Plannen?:Niet echt nieuwe plannen , maar ben tevreden met  de resultaten ervan, en ga proberen de centjes van de NOTT te bewaken. En ik heb in het bestuur met Sjef (als penn.mr) gezeten en die zat erop , dus … behoed je hahaha

We proberen met cv NOTT altijd weer iets nieuws te verzinnen om te organiseren.  Nog een leuk idee? ; Ik hoorde in de  Alg.leden verg. over een kerst gala : geweldig !!

Wat vond je van afgelopen seizoen? : Carnaval had voor mij een dubbel gevoel, dat door het overlijden van mijn moeder een schaduw zijde had, verder is het altijd een feest om met de vereniging op stap te mogen en muziek te maken.

Wat verwacht je van het seizoen 2014/2015 ? ;Dit is een jaar dat een aanloop heeft naar ons 70 jarig bestaan, ik hoop dat het jaar ons weer veel vreugde gaat brengen. Ook hoop ik dat ik iets meer in de bouwhal kan zijn dan vorig seizoen

Opmerkelijk nieuwsfeit van de afgelopen tijd? ; GOED NIEUWS !! De cd van Hetje is gelukkig uitverkocht, maar er komt een dvd !!

Wat zou je overdoen als dat mogelijk was? ;.Alles, Ik heb nergens spijt van, en voel me nog steeds als een vis in het water bij deze vereniging.

Hoe ben je ooit bij cv NOTT terechtgekomen? ; Via een gesprek bij mijn zus, met Marcel Rutten ben ik in 2000 samen met Henriëtte de vereniging ingerold .

Wat is je hoogtepunt bij de NOTT geweest?:  De jubileums en uiteraard DUITSLAND. Iedere 2 jaar weer een feest. hopelijk blijft dat zo ,maar goed , ik ben niet alleen bij de club, daarom is democratie zo belangrijk. En gelukkig is die democratie zo uitdrukkelijk aanwezig bij de vereniging

Twee jaar op rij de eerste prijs met de praalwagen en nu een mooie 2e plaats ! Gevoel van Trots? ; Ik heb al ooit in een interview gezegd  “trots, zo trots als een pauw” , en een 2e plaats is ook prachtig , daar hadden we jaren geleden alleen maar van kunnen dromen toch?

Respect voor? ; Alle sponsors en vrijwilligers , daarom fijn dat daar ieder jaar voortaan aan gedacht wordt. Zonder hen zou het allemaal moeilijker zijn.. en uiteraard voor mijn Hetje.

Zou je nog iets kwijt willen? Allereerst wil ik iedereen bedanken voor alle steun en lieve kaarten, bij het overlijden van mijn moeder. Het heeft ons goed gedaan. Dat geeft maar weer eens aan wat een fijne vriendenclub we zijn.

 

HET VOLGENDE ZOEKLICHT ZAL AAN HET BEGIN VAN HET NIEUWE SEIZOEN VERSCHIJNEN !

 

 

IN HET VOLGENDE ZOEKLICHT …. CAROLA VAN ERP

Reacties zijn gesloten.