Wat doen we

cv Nooit Op Tijd Thuis is een bloeiende vereniging en wil dit ook laten blijken in de dingen die we doen. We zijn altijd op zoek naar leuke en vernieuwende dingen wat ten alle tijde een carnavaleske inval heeft. Naast de vaste Oeteldonksche activiteiten zoals het Kwekfestijn , Optocht , 11-11 en uiteraard carnaval proberen we dingen te organiseren die net wat afwijken van de normale blaasavonden e.d.. Zo hebben we in het verleden o.a. Bullriders kampioenschappen georganiseerd , parapluhangen , zaalvoetbaltoernooien voor carnavalsverenigingen , after kwek party’s , sumo worsteltoernooien en organiseren we weekendjes weg naar bv. de boerderij en Duitsland. Uiteraard maken we een leuk gevarieerd stukje muziek waarvoor we in het carnavalsseizoen op donderdagavond repeteren. Belangrijk voor ons zijn ook de kinderen en speciaal voor hen zijn er de (s)Notters ! Een clubje voor de jeugd waar het hele jaar door dingen voor georganiseerd worden zoals het sinterklaasfeest , dagje pretpark enzenz. Zodra de sint met zijn pieten in het land zijn krijgen sommige leden het ook drukker omdat cv NOTT optreed als boekingskantoor voor de Sint. Tegen zeer gunstige tarieven kan je de sint en zijn pieten boeken.

Kijk voor meer informatie maar eens rond op onze site !

   

Een begrip in Oeteldonk  mogen we de uitreiking van de Parel van Oeteldonk inmiddels ook wel noemen. Sinds 1998 reiken wij deze onderscheiding uit aan iemand die zich verdienstelijk maakt voor de Oeteldonksche carnaval. Het speciale van deze onderscheiding is dat deze alleen verdiend kan worden door een vrouw. Uiteraard wordt deze ook dit jaar weer uitgereikt.Wil je in de gaten houden hoe of wat? Houd onze site in de gaten onder het kopje Parel van Oeteldonk.

Dit en nog veel meer is wat onze vereniging bezighoudt. Ga eens rondneuzen op de site en je vind onder ieder kopje de juiste informatie !

 

Reacties zijn gesloten.