Vriend van de NOTT

Onderscheiding “Vriend van de NOTT”

Carnavalsvereniging Nooit Op Tijd Thuis heeft al vanaf 2013 de onderscheiding “Vriend van de NOTT” in het leven geroepen.

Deze onderscheiding is bedacht om mensen die  belangeloos  hun inzet tonen in het wel en wee van onze vereniging te bedanken voor hun vrijwillige inzet.
Dat kan betekenen dat ze zich in de bouwhal voor ons inzetten, of muzikaal of op een andere manier de vereniging een warm hart toedragen met hun hulp. En zo vinden wij dat die hulp ook gewaardeerd mag worden, vandaar deze geste, die voornamelijk ieder jaar uitgereikt wordt op de zondag middag tijdens de Parel van Oeteldonk.

klein

 Mensen die de onderscheiding ontvangen hebben zijn:

2013; Stephan Heesbeen ,  Stephan ontwerpt al verschillende jaren onze praalwagen en  tevens  in de bouwhal belangeloos mee heeft geholpen om zijn ontwerp de uitstraling geeft die hij voor ogen had. Stephan is de eerste “Vriend van de NOTT.

2014; Daan Gielen, Daan heeft jarenlang de tekeningen gemaakt van de praalwagens. daarvoor vond het bestuur dat hij de tweede “Vriend van de NOTT” zou worden. Deze is uitgereikt tijden de Parel van Oeteldonk in 2014.

2015; Peter Fleuren, Peter is bij veel dingen betrokken , bij het helpen klussen in het Clubhuis ,maar ook  in de bouwhal en tijdens  tijdens de Grote Optocht .Peter kreeg de onderscheiding opgespeld  tijdens de Parel van Oeteldonk 2015

2016; Bert van Gils, Bert is al weer een tijdje betrokken bij het reilen en zijlen in de bouwhal. Ook daar klus hij mee en houd een beetje de touwtjes in handen, Bert kreeg de “Vriend van de NOTT” uitreikt tijdens de receptie tgv van ons 70 jarig jubileum in Restaurant Metropole.

2016; Ron van Zijl, Ron is al jaren onze gastmuzikant en is er vaak als haantje de eerste  bij om ons mee te helpen met zijn Bas muziek. Muziek zit Ron in zijn genen , dus zijn we blij met zijn inzet tijdens veel evenementen , Ron kreeg de onderscheiding uitgereikt tijdens de Parel van Oeteldonk 2016 in SCC de Helftheuvel.

 

 

klein2 klein1 klein3 klein5 klein4

 

Reacties zijn gesloten.