Wie zijn wij

Carnavalsvereniging Nooit Op Tijd Thuis, afgekort N.O.T.T., kent zijn oorsprong in de jaren ’20. Onder de naam Naar Oude Tijden Terug was NOTT al een van de toonaangevende carnavalsverenigingen van voor de tweede wereldoorlog. Ze hielden zich voornamelijk bezig met het organiseren van de optochten in het Oeteldonksche. Bij het begin van de tweede wereldoorlog werd cv NOTT echter ontbonden om op
16 Maart 1946 wederom verder te gaan waar de leden in 1940 gebleven waren.
En zo werd cv Nott heropgericht alleen betekende het vanaf nu Nooit Op Tijd Thuis, een naam die de vereniging tot in de lengte van jaren eer aan zou doen en nog altijd eer aan doet !

   

 Vanaf de heroprichting in 1946 is de Nott een graag geziene gast tijdens de Oeteldonksche evenementen en een trouwe deelnemer aan de grote Optocht en het kwekfestijn. Zeer zeker in het oog springend zijn de creatieve evenementen die cv Nott door de jaren heen heeft georganiseerd.Ik denk daarbij aan de eerste Bossche Bullriders kampioenschappen, het paraplu hangen, de Ad Koppens Memorial cup, diverse blaos avonden, de Parel van Oeteldonk, Oeteldonksche 6-kamp en niet tevergeten de gigantische wervingsactie die we hebben opgezet ter ere van ons 60 jarig jubileum tbv Villa Pardoes waar we op een feestelijke en zeer indrukwekkende middag € 14.500,00 konden overhandigen aan de stichting Villa Pardoes! De kracht van de vereniging is dan ook dat er altijd volop beweging zit in de leden en die altijd weer creatieve nieuwe dingen weten te bedenken.

                 

Zo werd er in 2008 voor het eerst een “after kwek party “worden gehouden. Het idee is om de clubkus in de avond niet door de stad te laten zwerven omdat ze in de meeste gelegenheden niet echt welkom zijn !! Zo leert helaas de ervaring ! We hebben dit evenement 2 jaar georganiseerd.

Ook het maken van muziek is voor cv Nott vanaf 1946 een rode draad geweest
en is nog altijd een van de hoofdzaken binnen de club.Echter is ons motto wel…..
Graag een goed stuk muziek…maar de gezelligheid blijft het belangrijkste.
Cv Nott is dan ook een van de stabielste verenigingen in Oeteldonk waar er maar weinig verloop is van leden en de meeste vrij lang lid zijn en belangrijker nog …..
lid blijven!!!!

Het Motto van onze oud voorzitter Frans Hoek was dan ook….
”unne Notter bende nie veur even….Mar veur ut leven !!! “.
Een spreuk die voor de meeste Notters wel herkenbaar is !!!

Reacties zijn gesloten.